Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Comfort
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 87.376 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-073-SN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Deze prachtige Mazda CX-30 SkyActiv-X Luxury is nu beschikbaar bij Qarnet. Deze Mazda is werkelijk afgeladen met opties: Achteruitrijcamera, Full map navigatie, 18'' licht metalen velgen, etc etc. Maar het meest bijzondere ligt misschien wel verstopt onder de motorkap. De Sky-Activ-X techniek van Mazda is werkelijk uniek. Mazda gaat geheel zijn eigen weg tegen de trend van downsizen in. Het perfect uitgebalanceerde onderstel zorgt voor een dynamische rijbeleving. Graag verwelkomen wij je om deze Mazda zelf eens te ervaren. Voor € 1095,- extra wordt de Mazda full service aan u afgeleverd incl benodigde beurt en 12 Maand Bovag garantie. Van harte welkom bij Qarnet. Qarnet is onderdeel van ABD, dealer van Renault, Nissan en Dacia.

Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap
Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag