Door ervaren technici en de modernste apparatuur zijn wij uitstekend in staat alle merken auto’s te onderhouden en te repareren. Ook voor diagnose, het oplossen van een ingewikkelde storing en onderhoud en reparaties aan het aircosysteem van uw auto bent u bij Qarnet aan het juiste adres.

Bereken uw prijs

Bij Qarnet kunt u het volgende verwachten:

Onderhoud en garantie bij aankoop

Met het Qarnet Pakket kiest u voor onbezorgd autorijden, onderhoud volgens fabrieksschema en de zekerheid dat u gegarandeerd 7.500 kilometer en/of 6 maanden onderhoudsvrij kunt rijden. Garantiereparaties kunt u dan ook laten uitvoeren door een merkdealer of Bovag-autobedrijf van uw keuze bij u in de buurt. Wij regelen alles, u betaalt niets. Kortom, koopt u bij ons een auto dan bepaalt u zelf hoe deze wordt afgeleverd.

Voorwaarden

Garantiereparaties door derden dienen vooraf met Qarnet overlegd te worden. Bij reparatiebedragen boven 500 euro of binnen een straal van 30 kilometer van Drachten behoudt Qarnet zich het recht voor de reparaties in eigen huis uit te voeren. Vervangend vervoer en brandstofkosten vallen niet binnen de regeling.

Werkplaatsplanner

Op al onze pakketten en op de Garantie Service zijn de Bovag voorwaarden van toepassing. *Vraag naar de voorwaarden.

Uiteraard kunt u bovenstaande punten het beste zelf ervaren. U bent van harte welkom!

Maak een afspaak

Onderhoudstarieven

Om u het juiste onderhoudstarief voor uw auto te geven, maken wij gebruik van een werkplaatsplanner op maat. Hier krijgt u via het kenteken van uw auto de prijs voor de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Nu berekenen

Huidige acties

Aangesloten bij BOVAG

Qarnet is aangesloten bij BOVAG, waardoor u als klant zorgeloos kunt genieten van uw auto.

Voorwaarden