Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

Ford Fiesta

140pk EcoBoost Red Edition
  • Cruise control
  • Climate control
  • Parkeersensoren achter
  • Dakspoiler
  • Bluetooth
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 101.245 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GL-278-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Nu bij ABD! Deze uniek Ford Fiesta 1.0 Ecoboost Red Edition met maar liefst 140 PK! Deze Ford Fiesta onderscheidt zich door zijn unieke red edition uitvoering, sportieve design en de krachtige 1.0 Ecoboost motor! Deze genereert 140 Pk en maakt deze Ford een erg leuke auto om mee te rijden! De Red Edition accenten komen ook terug in het interieur, zoals de bekleding en stiksels. Deze Ford is voorzien van vele opties, zoals navigatie, climate control, cruise control, lichtmetalen velgen en nog veel meer! Meerprijs optioneel afleverpakket inclusief benodigd onderhoud, een professionele poetsbeurt en 6 maanden BOVAG-garantie is eur. 1095,-. Geadverteerde prijs op ViaBOVAG.nl is inclusief afleverpakket. 

Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
Advanced Technology Pack
afst. bed. voor centr. deurvergr.
afwijkende dakkleur
airco
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap
Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag