Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

SEAT Leon

1.5 eTSI FR Launch Edition
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • premium kleur
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 70.893 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-703-KP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurDesire red
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Zeer nette Seat Leon FR met een bijzonder fraai exterieur pakket i.c.m. prachtige 18 inch Licht metalen velgen. Bijzonder met zijn sportieve onderstel. Wat een wegligging heeft deze auto. Met een grote lach stuur je van bocht naar bocht maakt elke rit tot een waar feest! Alle moderne snufjes die je tegenwoordig in een auto mag verwachten zitten erin. Apple Carplay/Andoid Auto, Full Led verlichting etc etc. Ben je net zo enthousiast als ons? Kom gerust een langs voor een proefrit. Voor € 995,- extra wordt deze Seat aan u afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, 12 Maand Bovag Garantie. Van harte welkom bij Qarnet. Qarnet is onderdeel van ABD, dealer van Renault, Nissan en Dacia.

Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
premium kleur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap