ŠKODA SCALA

1.0 TSI Monte Carlo
  • Panoramadak
  • Achteruitrijcamera
  • 17 Inch Velgen
  • Stoelverwarming
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 20.631 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-891-XP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurRace Blue
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

en keurige auto, dat is deze Skoda Scala, die 20631 kilometer heeft gelopen. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, full LED-verlichting, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en een in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem met harde schijf. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Skoda Scala zonder problemen op z'n plaats. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.



Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
17 inch Velgen
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
boordcomputer
Inruilwaarde berekenen
Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag