Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

Toyota C-HR

1.2 Bi-Tone
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 52.529 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-331-BK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

nu online deze Toyota C-HR uit 2019 met slechts 52529 kilometer afkomstig van 1e eigenaar. Het betreft een 1.2 Bi-Tone uitvoering. die in vergelijking met de Hybrid een trekgewicht heeft van 1300kg!!  Deze C-HR is standaard zeer compleet uitgerust met onder andere Climate control, Bluetooth, 17″ lichtmetalen velgen, Parkeerhulpcamera,  en nog veel meer! Dit is slechts een kleine greep uit de 60 verschillende opties/accessoires die de C-HR kan bieden. Al met al een zeer complete auto!
Voor € 795,- extra wordt de auto full service aan u afgeleverd met een professionele poetsbeurt, afleverbeurt en 12 maand bovag garantie. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD. Dealer van Renault, Nissan en Dacia.

Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap
Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag