Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

Volkswagen T-Cross

1.5 TSI Style Business R
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
  • R-Line Exterieur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 12.000 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-066-HZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurSmokey grey
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Prachtig complete Volkswagen T-Cross met de 150PK sterke viercilinder. Dit in combinatie met de trefzekere handgeschakelde transmissie maakt de T-Cross een fantastische allrounder. Hij red zich perfect op de snelweg maar ook in de stad is het bijzonder comfortabel reizen. Alle hulp systemen maken dat u veilig en uitgerust aankomst op de plaats van bestemmening. Navigeren via bijvoorbeeld Apple Carplay zorgt dat u altijd up to date data heeft en op tijd arriveert. Verder is deze T-Cross voorzien van 17 Inch Velgen, Adaptieve Cruise Control, Parkeersensoren voor en achter, Regen en Licht sensor etc etc. Nieuwsgierig geworden? We maken graag een afspraak met u om de auto te demonstreren. Voor € 795,- wordt de auto full service met zijn eerste jaar onderhoud aan u afgeleverd. 

Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
R-Line Exterieur
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen