Klik om de 360º viewer te openenKlik om de 360º viewer te sluiten

CUPRA Formentor

1.5 TSI Business Edition Plus
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 35.916 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-184-GF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurMagnetic tech
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

De Cupra Formentor die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie.Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.  Voor € 795,- wordt de auto full service Afgeleverd. Van harte welkom bij Qarnet. Qarnet is onderdeel van ABD. Dealer van Renault Nissan en Dacia. Dit betreft een rijdende demo, vraag naar de beschikbaarheid en de actuele kilometerstand.

Alle auto's die online staan kunt u gewoon bij ons komen bekijken op afspraak en uiteraard testen middels een uitgebreide proefrit. Nieuwe en jong gebruikte auto's ingekocht van importeurs en dealerbedrijven in heel Europa. Uitvoerig gecontroleerd en veelal nog voorzien van volledige fabrieksgarantie. Maar voor een beduidend lagere prijs. Qarnet is een onafhankelijk label van ABD Renault. Dealer van Renault, Nissan en Dacia. Van harte welkom bij Qarnet! 

Disclaimer
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is ABD niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs- en programmeerfouten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Op zaterdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag